STN EN ISO 6887-2/Oprava 1
Name: | STN EN ISO 6887-2/Oprava 1 |
Validity: | Withdrawn |
Number of pages: | 2 |
Language: |
SK
|
Paper: | 0,00€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
0,00€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 0,00€ c) With ability to print and copy (printscreen) 0,00€ |
Slovak title | Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 2: Špecifické pokyny na úpravu mäsa a mäsových výrobkov (ISO 6887-2: 2003) |
English title | Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003) |
Release Date: | 01. 01. 2006 |
Date of withdrawal: | 01. 11. 2017 |
ICS: | 07.100.30 |
Sorting character/National clasification code | 56 0102 |
Level of incorporation: | |
Official Journal | 12/05 |
Amendments | |
Replaced by: | STN EN ISO 6887-2:2017-11 (56 0102) |
Repleces: | |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto časť ISO 6887 špecifikuej pokyny na úpravu vzoriek mäsa a mäsových výrobkov. |