STN P ISO/TS 22004
| Označenie: | STN P ISO/TS 22004 |
| Platnosť: | Zrušená |
| Počet strán: | 20 |
| Jazyk: |
SK
|
| Listinná verzia: | 14,10€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
| Slovenský názov: | Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005 |
| Anglický názov: | Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000:2005 |
| Dátum vydania: | 01. 01. 2007 |
| Dátum zrušenia: | 01. 04. 2016 |
| ICS: | 67.020 |
| Triediaci znak: | 56 0302 |
| Úroveň zapracovania: | idt ISO/TS 22004:2005 |
| Vestník: | 12/06 |
| Zmeny: | Oprava *1 V 09/10 |
| Nahradzujúce normy: | STN ISO 22004:2016-04 (56 0302) |
| Nahradené normy: | |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: | Táto technická špecifikácia poskytuje generický návod, ktorý možno uplatniť na používanie normy ISO 22000. |