STN EN ISO 21415-1
Označenie: | STN EN ISO 21415-1 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 1: Stanovenie mokrého lepku manuálnou metódou (ISO 21415-1: 2006) |
Anglický názov: | Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 1: Determination of wet gluten by a manual method (ISO 21415-1:2006) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2007 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1034 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 21415-1:2006, idt EN ISO 21415-1:2007 |
Vestník: | 11/07 |
Zmeny: | Zmena *1 V 04/08 |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN ISO 5531:1993-02 (56 0515) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 21415 špecifikuje manuálnu metódu vypierania na stanovenie obsahu mokrého lepku v pšeničnej múke (Triticum aestivum L. a Triticum durum Desf.). |