STN EN ISO 1854
Označenie: | STN EN ISO 1854 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 17 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Srvátkový syr. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1854: 2008) |
Anglický názov: | Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:2008) |
Dátum vydania: | 01. 02. 2009 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.100.30 |
Triediaci znak: | 57 0013 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 1854:2008, idt ISO 1854:2008 |
Vestník: | 01/09 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 1854:2001-11 (57 0113) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |