STN ISO 21527-1
Name: | STN ISO 21527-1 |
Validity: | Valid |
Number of pages: | 12 |
Language: |
SK
|
Paper: | 9,70€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
8,73€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 9,70€ c) With ability to print and copy (printscreen) 12,61€ |
Slovak title | Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95 |
English title | Microbiology of food and animal feeding stuffs.Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds.Part 1:Colony count technique in products with water activity greater than 0,95 |
Release Date: | 01. 02. 2010 |
Date of withdrawal: | |
ICS: | 07.100.30 |
Sorting character/National clasification code | 56 0087 |
Level of incorporation: | idt ISO 21527-1:2008 |
Official Journal | 01/10 |
Amendments | Oprava *1 V 04/10 |
Replaced by: | |
Repleces: | STN ISO 7954:1997-09 (56 0087), STN ISO 13681:2002-12 (57 6040) |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných kvasiniek a plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkazy 1 , 2 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu väčšiu ako 0,95 vajcia, mäso, mliečne výrobky (okrem sušeného mlieka), ovocie, zelenina, čerstvé cestoviny atď. |