STN ISO 21527-2
Označenie: | STN ISO 21527-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95 |
Anglický názov: | Microbiology of food and animal feeding stuffs.Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds.Part 2:Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 |
Dátum vydania: | 01. 02. 2010 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0087 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 21527-2:2008 |
Vestník: | 01/10 |
Zmeny: | Oprava *1 V 04/10 |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN ISO 7954:1997-09 (56 0087), STN ISO 13681:2002-12 (57 6040) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných osmofilných kvasiniek a xerofilných plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkaz 3 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu menšiu ako 0,95 alebo rovnajúcu sa 0,95 (sušené ovocie, koláče, džemy, sušené mäso, solené ryby, zrná, cereálie a cereálne výrobky, múky, oriešky, koreniny a ochucovadlá atď. príloha A ). |