STN EN ISO 21415-3
Označenie: | STN EN ISO 21415-3 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 3: Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku sušením v peci (ISO 21415-3: 2006) |
Anglický názov: | Wheat and wheat flour.Gluten content.Part 3:Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method (ISO 21415-3:2006) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2010 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1034 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 21415-3:2006, idt EN ISO 21415-3:2007 |
Vestník: | 11/10 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 21415-3:2007-09 (46 1034) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 21415 určuje metódu stanovenia obsahu suchého lepku z mokrého lepku získaného postupom špecifikovaným v ISO 21415-1 alebo v ISO 21415-2.Podľa tejto metódy sa suchý lepok získa z mokrého lepku sušením v sušiarni. |