STN EN ISO 5530-2
Označenie: | STN EN ISO 5530-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 17 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Pšeničná múka. Fyzikálne charakteristiky ciest. Časť 2: Stanovenie reologických vlastností pomocou extenzografu (ISO 5530-2: 2012) |
Anglický názov: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012) |
Dátum vydania: | 01. 05. 2015 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 56 0610 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 5530-2:2012, idt EN ISO 5530-2:2014 |
Vestník: | 04/15 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |