Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN ISO 22004

STN ISO 22004

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN ISO 22004
Validity: Withdrawn
Number of pages: 40
Language:
SK
Paper: 18,90€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 17,01€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 18,90€
c) With ability to print and copy (printscreen) 24,57€
Slovak title Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005
English title Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000: 2005
Release Date: 01. 04. 2016
Date of withdrawal: 01. 08. 2022
ICS: 67.020
Sorting character/National clasification code 56 0302
Level of incorporation: idt ISO 22004:2014
Official Journal 03/16
Amendments
Replaced by:
Repleces: STN P ISO/TS 22004:2007-01 (56 0302)
Note in Official Journal:
Subject of the standard: Táto medzinárodná norma poskytuje generický návod na používanie normy ISO 22000.Táto medzinárodná norma nevytvára, nemení ani nenahrádza nijakú z požiadaviek normy ISO 22000. Tak ako si jednotlivé organizácie môžu slobodne vybrať potrebné metódy a prístupy, aby splnili požiadavky normy ISO 22000, usmernenie poskytnuté touto medzinárodnou normou sa za nijakých okolností nemá považovať za požiadavku. Táto medzinárodná norma sa vypracovala s cieľom, aby sa zlepšilo prijímanie a používanie systémov manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP) založených na norme ISO 22000 a aby sa zlepšili vzájomné porozumenie, komunikácia a koordinácia medzi organizáciami potravinárskeho reťazca.
Preview: Náhľad normy (PDF)