STN EN ISO 11133
Name: | STN EN ISO 11133 |
Validity: | Valid |
Number of pages: | 96 |
Language: |
SK
|
Paper: | 31,80€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
28,62€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 31,80€ c) With ability to print and copy (printscreen) 41,34€ |
Slovak title | Mikrobiológia potravín, krmív a vody. Príprava, výroba, uchovávanie a skúšky výkonnosti kultivačných médií (ISO 11133: 2014, opravená verzia z 1. 11. 2014) |
English title | Microbiology od food, animal feed and water. Preparation, production, storage and performance testing of culture media |
Release Date: | 01. 11. 2016 |
Date of withdrawal: | |
ICS: | 07.100.20, 07.100.30 |
Sorting character/National clasification code | 56 0106 |
Level of incorporation: | idt EN ISO 11133:2014, idt ISO 11133:2014 |
Official Journal | 10/16 |
Amendments | Zmena A1 V 07/18, Zmena *A1 V 01/19, Zmena A2 V 10/20 |
Replaced by: | |
Repleces: | STN EN ISO 11133:2014-12 (56 0106) |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto medzinárodná norma definuje termíny týkajúce sa zabezpečovania kvality kultivačných médií a špecifikuje požiadavky na prípravu kultivačných médií určených na mikrobiologickú analýzu potravín, krmív a vzoriek z prostredia výroby potravín alebo krmív a aj vzoriek všetkých typov vody určenej na ľudskú spotrebu alebo používanej pri výrobe potravín. Tieto požiadavky platia na všetky kategórie kultivačných médií pripravených na použitie v laboratóriách vykonávajúcich mikrobiologické analýzy. Táto medzinárodná norma určuje aj kritériá a opisuje metódy na skúšanie výkonnosti kultivačných médií. Táto medzinárodná norma platí na subjekty, ako sú: komerčné subjekty, ktoré vyrábajú a/alebo distribuujú hotové médiá na priame použitie, médiá vo forme polotovaru na rekonštitúciu alebo dehydratované médiá; nekomerčné subjekty dodávajúce médiá tretím stranám; mikrobiologické laboratóriá, ktoré si pripravujú kultivačné médiá pre vlastnú potrebu. |
Preview: | Náhľad normy (PDF) |