STN EN ISO 19343
Označenie: | STN EN ISO 19343 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 26 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Dôkaz a stanovenie histamínu v rybách a výrobkoch z rýb. Metóda HPLC (ISO 19343: 2017) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017) |
Dátum vydania: | 01. 02. 2018 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0124 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 19343:2017, idt EN ISO 19343:2017 |
Vestník: | 01/18 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |