STN P ISO/TS 22002-2/Oprava 1
Name: | STN P ISO/TS 22002-2/Oprava 1 |
Validity: | Valid |
Number of pages: | 2 |
Language: |
SK
|
Paper: | 0,00€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
0,00€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 0,00€ c) With ability to print and copy (printscreen) 0,00€ |
Slovak title | Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín. Časť 2: Stravovacie služby |
English title | Prerequisite programmes on food safety. Part 2: Catering |
Release Date: | 01. 10. 2019 |
Date of withdrawal: | |
ICS: | 67.040 |
Sorting character/National clasification code | 56 0305 |
Level of incorporation: | |
Official Journal | 09/19 |
Amendments | |
Replaced by: | |
Repleces: | |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto časť ISO/TS 22002 špecifikuje požiadavky na dizajn, implementáciu a udržiavanie preventívnych (prerekvizitných) programov (PRP), ktoré slúžia na kontrolu nad rizikami pre bezpečnosť potravín v stravovacích službách.Vzťahuje sa na všetky organizácie, ktorých činnosť zahŕňa spracovanie, prípravu, distribúciu, prepravu a podávanie potravín a pokrmov a ktoré chcú implementovať PRP podľa požiadaviek uvedených v čl. 7.2 normy ISO 22000: 2005. Predmet tejto časti ISO/TS 22002 zahŕňa stravovacie služby, stravovacie služby pri leteckej preprave, pri železničnej preprave, na banketoch, okrem iného v centrálnych aj v odlúčených prevádzkach, v školských a závodných jedálňach, v nemocniciach a zariadeniach zdravotníckej starostlivosti, v hoteloch, reštauráciách, kaviarňach, pri výdaji stravy a v potravinárskych obchodoch. Uplatňovanie tejto časti normy ISO/TS 22002 nezbavuje jej používateľa od zodpovednosti za dodržiavanie aktuálne platných a uplatniteľných predpisov. |
Preview: | Náhľad normy (PDF) |