STN EN 17252
Označenie: | STN EN 17252 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 19 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Potraviny. Stanovenie phomopsínu A v semenách vlčieho bôbu a výrobkoch z vlčieho bôbu metódou HPLC-MS/MS |
Anglický názov: | Foodstuffs - Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS |
Dátum vydania: | 01. 07. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 56 0630 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 17252:2020 |
Vestník: | 06/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies a procedure for the determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin-derived products based on liquid chromatography with tandem mass spectrometry (LC-MS/MS). Several phomopsins exist, i.e. phomopsin A, B, C and D, but the method only deals with the quantitative measurement of phomopsin A due to lack of commercially available analytical reference standards for the other phomopsins. The method has been validated for phomopsin A in naturally contaminated lupin seeds, lupin flour and crisp bread at levels ranging from approximately 5 µg/kg to 60 µg/kg |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |