Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN ISO 6887-5

STN EN ISO 6887-5

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN ISO 6887-5
Validity: Valid
Number of pages: 20
Language:
EN
Paper: 14,10€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 12,69€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 14,10€
c) With ability to print and copy (printscreen) 18,33€
Slovak title Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 5: Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2020)
English title Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020)
Release Date: 01. 11. 2020
Date of withdrawal:
ICS: 07.100.30
Sorting character/National clasification code 56 0102
Level of incorporation: idt ISO 6887-5:2020, idt EN ISO 6887-5:2020
Official Journal 10/20
Amendments
Replaced by:
Repleces: STN EN ISO 6887-5:2011-01 (56 0102)
Note in Official Journal:
Subject of the standard: This document specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their suspensions for microbiological examination when the samples require a different preparation from the general methods specified in ISO 6887-1. This document excludes the preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards.
Preview: Náhľad normy (PDF)