STN EN ISO 6888-1
Označenie: | STN EN ISO 6888-1 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 32 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 17,20€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
15,48€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 17,20€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 22,36€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 2021) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021) |
Dátum vydania: | 01. 01. 2022 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0089 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 6888-1:2021, idt ISO 6888-1:2021 |
Vestník: | 12/21 |
Zmeny: | Zmena A1 V 12/23 |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 6888-1:2001-11 (56 0089) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies a horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci by counting the colonies obtained on a solid medium (Baird-Parker medium)[10] after aerobic incubation at 34 °C to 38 °C and coagulase confirmation. This document is applicable to: — products intended for human consumption; — products intended for animal feeding; — environmental samples in the area of food and feed production, handling, and — samples from the primary production stage. This horizontal method was originally developed for the examination of all samples belonging to the food chain. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |