Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN 17735

STN EN 17735

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN 17735
Platnosť: Platná
Počet strán: 48
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 18,90€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 17,01€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 18,90€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 24,57€
Slovenský názov: Komerčné umývačky riadu. Hygienické požiadavky a skúšanie
Anglický názov: Commercial dishwashing machines - Hygiene requirements and testing
Dátum vydania: 01. 04. 2023
Dátum zrušenia:
ICS: 97.040.40
Triediaci znak: 51 4098
Úroveň zapracovania: idt EN 17735:2022
Vestník: 03/23
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies hygiene requirements for the operation of commercial dishwashing machines (hereinafter referred to as dishwashing machines) and the tests to be performed on these machines. It specifies requirements for reaching an appropriate hygienic status of articles treated in the dishwashing machines. This document also includes guidelines for the hygienic and proper operation, care and maintenance of dishwashing machines. Furthermore, methods for testing hygienic operation are defined. This document applies to dishwashing machines used in a professional environment for cleaning wash ware that is used in contact with food, such as plates, crockery, glassware, cutlery, reusable boxes and similar articles. Dishwashing machines are used in professional kitchens, e.g. in restaurants, canteens and hospitals and in businesses such as bakeries, butcher's shops, etc.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)