Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN ISO 6888-1/Zmena A1

STN EN ISO 6888-1/Zmena A1

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN ISO 6888-1/Zmena A1
Validity: Valid
Number of pages: 12
Language:
EN
Paper: 9,70€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 8,73€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 9,70€
c) With ability to print and copy (printscreen) 12,61€
Slovak title Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 2021/Amd 1: 2023)
English title Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021)
Release Date: 01. 01. 2024
Date of withdrawal:
ICS: 07.100.30
Sorting character/National clasification code 56 0089
Level of incorporation: idt EN ISO 6888-1:2021/A1:2023, idt ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023
Official Journal 12/23
Amendments
Replaced by:
Repleces:
Note in Official Journal:
Subject of the standard: This document specifies a horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci by counting the colonies obtained on a solid medium (Baird-Parker medium)[10] after aerobic incubation at 34 °C to 38 °C and coagulase confirmation. This document is applicable to: — products intended for human consumption; — products intended for animal feeding; — environmental samples in the area of food and feed production, handling, and — samples from the primary production stage. This horizontal method was originally developed for the examination of all samples belonging to the food chain.
Preview: Náhľad normy (PDF)