Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN 203-1+A1

STN EN 203-1+A1

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN 203-1+A1
Validity: Valid
Number of pages: 88
Language:
EN
Pripravuje sa preklad do slovenského jazyka. Pre viac informácií nás kontaktujte na navrhynoriem@normoff.gov.sk
Paper: 28,80€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 25,92€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 28,80€
c) With ability to print and copy (printscreen) 37,44€
Slovak title Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania. Časť 1: Všeobecné bezpečnostné požiadavky
English title Gas heated catering equipment - Part 1: General safety requirements
Release Date: 01. 06. 2024
Date of withdrawal:
ICS: 97.040.20
Sorting character/National clasification code 06 1901
Level of incorporation: idt EN 203-1:2021+A1:2023
Official Journal 05/24
Amendments
Replaced by:
Repleces: STN EN 203-1:2022-10 (06 1901)
Note in Official Journal:
Subject of the standard: This document specifies the requirements and test methods for the construction and operating characteristics relating to safety and rational use of energy for gas heated commercial catering and bakery appliances intended to be used indoor. This document applies to all professional cooking and bakery appliances using gas for preparing food and drink. Only appliances of types A1, A2, A3, B1 and B2, as defined in Clause 4, are considered in this document. Only the net calorific value (Hi) and net Wobbe index (Wi) are used. The requirements concerning specific types of appliances are given in the relevant Part 2.
Preview: Náhľad normy (PDF)