STN EN ISO 712-1
Označenie: | STN EN ISO 712-1 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 28 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Obilniny a výrobky z obilnín. Stanovenie obsahu vody. Časť 1: Referenčná metóda (ISO 712-1: 2024) |
Anglický názov: | Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024) |
Dátum vydania: | 01. 01. 2025 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1014 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 712-1:2024, idt ISO 712-1:2024 |
Vestník: | 12/24 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 712:2010-07 (46 1014) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products. This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour. The method is not applicable to maize and pulses. NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7]. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |