STN 56 0146-3
Označenie: | STN 56 0146-3 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 2,80€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
2,52€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 2,80€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 3,64€ |
Slovenský názov: | Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie vlhkosti |
Anglický názov: | Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of moisture content |
Dátum vydania: | 16. 01. 1984 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060, 67.180.10 |
Triediaci znak: | 56 0146 |
Úroveň zapracovania: | |
Vestník: | 03/85 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |