STN 57 0107-3/Zmena a
Označenie: | STN 57 0107-3/Zmena a |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | |
Jazyk: |
|
Listinná verzia: | 0,00€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
0,00€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 0,00€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 0,00€ |
Slovenský názov: | Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu vody a sušiny |
Anglický názov: | Test methods for natural and processed cheese. Determination of water and dry matter content |
Dátum vydania: | 01. 10. 1987 |
Dátum zrušenia: | 01. 03. 2006 |
ICS: | 67.100.20, 67.100.30 |
Triediaci znak: | 57 0107 |
Úroveň zapracovania: | |
Vestník: | 10/87 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |