STN EN 1672-2+AC
Označenie: | STN EN 1672-2+AC |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 40 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 17,20€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
15,48€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 17,20€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 22,36€ |
Slovenský názov: | Potravinárske stroje. Základné pojmy. Časť 2: Hygienické požiadavky |
Anglický názov: | Food processing machinery. Basic concepts. Part 2: Hygiene requirements |
Dátum vydania: | 01. 11. 2000 |
Dátum zrušenia: | 01. 12. 2005 |
ICS: | 67.260 |
Triediaci znak: | 51 2000 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 1672-2:1997, idt EN 1672-2:1997/AC:1998 |
Vestník: | 10/00 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN 1672-2:2005-12 (51 2000) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť EN 1672 stanovuje spoločné hygienické požiadavky na stroje na prípravu potravín určených na konzumáciu ľuďmi, prípadne aj zvieratami na vylúčenie alebo zníženie ohrození infekciou, ochorením, nákazou alebo zranením, ktoré spôsobily potraviny. |