STN EN 1138
Označenie: | STN EN 1138 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH |
Anglický názov: | Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content. NADH spectrometric method |
Dátum vydania: | 01. 06. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 04. 2024 |
ICS: | 67.160.20 |
Triediaci znak: | 56 0266 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 1138:1994 |
Vestník: | 05/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európska norma špecifikuje metódu enzymatického stanovenia celkového množstva kyseliny L-jablčnej prítomnej vo forme voľnej kyseliny alebo jej solí v ovocných a zeleninových šťavách a podobných výrobkoch. |