STN EN 12146
Označenie: | STN EN 12146 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP |
Anglický názov: | Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of sucrose content. NADP spectrometric method |
Dátum vydania: | 01. 11. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 04. 2024 |
ICS: | 67.160.20 |
Triediaci znak: | 56 0274 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12146:1996 |
Vestník: | 10/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európska norma špecifikuje enzymatickú metódu na stanovenie množstva sacharózy v ovocných a zeleninových šťavách a pod. výrobkoch. |