STN EN 12147
Označenie: | STN EN 12147 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie titračnej kyslosti |
Anglický názov: | Fruit and vegetable juices. Determination of titrable acidity |
Dátum vydania: | 01. 12. 2000 |
Dátum zrušenia: | 01. 04. 2024 |
ICS: | 67.160.20 |
Triediaci znak: | 56 0252 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12147:1996 |
Vestník: | 11/00 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európska norma špecifikuje metódu stanovenia kyslosti ovocných a zeleninových štiav a príbuzných výrobkov. |