STN EN ISO 6887-3
Označenie: | STN EN ISO 6887-3 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 3: Špecifické pokyny na úpravu rýb a rybích výrobkov (ISO 6887-3: 2003) |
Anglický názov: | Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003) |
Dátum vydania: | 01. 09. 2004 |
Dátum zrušenia: | 01. 11. 2017 |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0102 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 6887-3:2003, idt ISO 6887-3:2003 |
Vestník: | 08/04 |
Zmeny: | Oprava *1 V 12/05 |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 6887-3:2017-11 (56 0102) |
Nahradené normy: | STN EN ISO 6887-3:2004-01 (56 0102) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 6887 špecifikuje pokyny na úpravu vzoriek rýb a rybích výrobkov a ich suspenzie pre mikrobiologické skúšanie, ak vzorky vyžadujú úpravu odlišnú od metódy uvedenej v ISO 6887-1. |