STN EN 1672-2
| Name: | STN EN 1672-2 |
| Validity: | Withdrawn |
| Number of pages: | 40 |
| Language: |
SK
|
| Paper: | 17,20€ |
| Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
15,48€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 17,20€ c) With ability to print and copy (printscreen) 22,36€ |
| Slovak title | Potravinárske stroje. Základné zásady. Časť 2: Hygienické požiadavky |
| English title | Food processing machinery. Basic concepts. Part 2: Hygiene requirements |
| Release Date: | 01. 12. 2005 |
| Date of withdrawal: | 29. 12. 2009 |
| ICS: | 67.260 |
| Sorting character/National clasification code | 51 2000 |
| Level of incorporation: | idt EN 1672-2:2005 |
| Official Journal | 11/05 |
| Amendments | |
| Replaced by: | STN EN 1672-2+A1:2009-09 (51 2000) |
| Repleces: | STN EN 1672-2+AC:2000-11 (51 2000) |
| Note in Official Journal: | |
| Subject of the standard: | Tento dokument špecifikuje spoločné hygienické požiadavky na stroje používané na prípravu a spracovanie požívatín určených na konzumovanie ľuďmi, a kde je to relevantné, na konzumovanie zvieratami, s cieľom odstrániť alebo minimalizovať riziko nákazy, infekcie, choroby alebo zranenia/poškodenia zdravia spôsobované týmito požívatinami. |