STN EN 12014-3
Označenie: | STN EN 12014-3 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a/alebo dusitanov. Časť 3: Spektrometrické stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov v mäsových výrobkoch po enzýmovej redukcii dusičnanov na dusitany |
Anglický názov: | Foodstuffs. Determination of nitrate and/or nitrite content. Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite |
Dátum vydania: | 01. 03. 2006 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.120.10 |
Triediaci znak: | 56 0018 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12014-3:2005 |
Vestník: | 02/06 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN P ENV 12014-3:2001-11 (56 0018) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinárodná norma určuje spektrometrickú metódu stanovenia množstva dusičnanov a dusitanov v mäsových výrobkoch a je platná pre rôzne mäsové výrobky, ktoré obsahujú od 9 mg/kg do 22 mg/kg dusitanov prepočítaných na dusitan sodný a od 23 mg/kg do 48 mg/kg dusičnanov prepočítaných na dusičnan sodný. |