Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN ISO 21415-2

STN EN ISO 21415-2

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN ISO 21415-2
Validity: Withdrawn
Number of pages: 16
Language:
SK
Paper: 14,10€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 12,69€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 14,10€
c) With ability to print and copy (printscreen) 18,33€
Slovak title Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 2: Stanovenie mokrého lepku mechanickými prostriedkami (ISO 21415-2: 2006)
English title Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means (ISO 21415-2:2006)
Release Date: 01. 05. 2008
Date of withdrawal: 01. 03. 2016
ICS: 67.060
Sorting character/National clasification code 46 1034
Level of incorporation: idt ISO 21415-2:2006, idt EN ISO 21415-2:2008
Official Journal 04/08
Amendments
Replaced by: STN EN ISO 21415-2:2016-03 (46 1034)
Repleces: STN ISO 5531:1993-02 (56 0515)
Note in Official Journal:
Subject of the standard: Táto časť ISO 21415 špecifikuje metódu stanovenia obsahu mokrého lepku v pšeničnej múke (Triticum aestivum L. a Triticum durum Desf.) mechanickými prostriedkami.