STN EN ISO 21415-4
Name: | STN EN ISO 21415-4 |
Validity: | Valid |
Number of pages: | 12 |
Language: |
SK
|
Paper: | 9,70€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
8,73€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 9,70€ c) With ability to print and copy (printscreen) 12,61€ |
Slovak title | Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 4: Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku metódou rýchleho sušenia (ISO 21415-4: 2006) |
English title | Wheat and wheat flour.Gluten content.Part 4:Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method (ISO 21415-4:2006) |
Release Date: | 01. 12. 2010 |
Date of withdrawal: | |
ICS: | 67.060 |
Sorting character/National clasification code | 46 1034 |
Level of incorporation: | idt ISO 21415-4:2006, idt EN ISO 21415-4:2007 |
Official Journal | 11/10 |
Amendments | |
Replaced by: | |
Repleces: | STN EN ISO 21415-4:2007-09 (46 1034) |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto časť ISO 21415 určuje rýchlu metódu stanovenia obsahu suchého lepku z mokrého lepku získaného postupom špecifikovaným v ISO 21415-1 alebo v ISO 21415-2.Metóda sa môže použiť tiež na stanovenie obsahu vody v mokrom lepku. |