STN EN ISO 6887-5
Name: | STN EN ISO 6887-5 |
Validity: | Withdrawn |
Number of pages: | 16 |
Language: |
SK
|
Paper: | 14,10€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
12,69€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 14,10€ c) With ability to print and copy (printscreen) 18,33€ |
Slovak title | Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 5: Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010) |
English title | Microbiology of food and animal feeding stuffs.Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination.Part 5:Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010) |
Release Date: | 01. 01. 2011 |
Date of withdrawal: | 01. 11. 2020 |
ICS: | 07.100.30 |
Sorting character/National clasification code | 56 0102 |
Level of incorporation: | idt EN ISO 6887-5:2010, idt ISO 6887-5:2010 |
Official Journal | 12/10 |
Amendments | |
Replaced by: | STN EN ISO 6887-5:2020-11 (56 0102) |
Repleces: | STN EN ISO 8261:2002-12 (57 0008) |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto časť ISO 6887 špecifikuje pokyny na úpravu vzoriek mlieka a mliečnych výrobkov a ich suspenzie na mikrobiologické skúšanie, ak vzorky vyžadujú úpravu odlišnú od metódy uvedenej v ISO 6887-1. ISO 6887-1 definuje všeobecné pokyny na prípravu základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. |