STN EN ISO 6887-5
Označenie: | STN EN ISO 6887-5 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 5: Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010) |
Anglický názov: | Microbiology of food and animal feeding stuffs.Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination.Part 5:Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010) |
Dátum vydania: | 01. 01. 2011 |
Dátum zrušenia: | 01. 11. 2020 |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0102 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 6887-5:2010, idt ISO 6887-5:2010 |
Vestník: | 12/10 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 6887-5:2020-11 (56 0102) |
Nahradené normy: | STN EN ISO 8261:2002-12 (57 0008) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 6887 špecifikuje pokyny na úpravu vzoriek mlieka a mliečnych výrobkov a ich suspenzie na mikrobiologické skúšanie, ak vzorky vyžadujú úpravu odlišnú od metódy uvedenej v ISO 6887-1. ISO 6887-1 definuje všeobecné pokyny na prípravu základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. |