Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 6887-5

STN EN ISO 6887-5

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 6887-5
Platnosť: Zrušená
Počet strán: 16
Jazyk:
SK
Listinná verzia: 14,10€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,69€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€
Slovenský názov: Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 5: Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010)
Anglický názov: Microbiology of food and animal feeding stuffs.Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination.Part 5:Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010)
Dátum vydania: 01. 01. 2011
Dátum zrušenia: 01. 11. 2020
ICS: 07.100.30
Triediaci znak: 56 0102
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 6887-5:2010, idt ISO 6887-5:2010
Vestník: 12/10
Zmeny:
Nahradzujúce normy: STN EN ISO 6887-5:2020-11 (56 0102)
Nahradené normy: STN EN ISO 8261:2002-12 (57 0008)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: Táto časť ISO 6887 špecifikuje pokyny na úpravu vzoriek mlieka a mliečnych výrobkov a ich suspenzie na mikrobiologické skúšanie, ak vzorky vyžadujú úpravu odlišnú od metódy uvedenej v ISO 6887-1. ISO 6887-1 definuje všeobecné pokyny na prípravu základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie.