Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN 203-1

STN EN 203-1

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN 203-1
Validity: Withdrawn
Number of pages: 72
Language:
SK
Paper: 28,80€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 25,92€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 28,80€
c) With ability to print and copy (printscreen) 37,44€
Slovak title Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania. Časť 1: Všeobecné bezpečnostné požiadavky
English title Gas heated catering equipment. Part 1: General safety rules
Release Date: 01. 03. 2015
Date of withdrawal: 01. 03. 2022
ICS: 97.040.20
Sorting character/National clasification code 06 1901
Level of incorporation: idt EN 203-1:2014
Official Journal 02/15
Amendments Oprava AC V 06/16
Replaced by: STN EN 203-1:2022-03 (06 1901)
Repleces: STN EN 203-1:2014-11 (06 1901)
Note in Official Journal:
Subject of the standard: Táto európska norma určuje všeobecné požiadavky, ako aj konštrukčné a funkčné vlastnosti týkajúce sa bezpečnosti ), označovania a príslušných skúšobných metód pre komerčné spotrebiče na plynné palivo, ktoré sa používajú v prevádzkach spoločného stravovania (veľkokuchyniach) a v pekárskych a cukrárskych prevádzkach.Osobitné požiadavky, ak existujú, uvádzajú sa v časti 2.Požiadavky týkajúce sa materiálov a častí v styku s potravinami a iné hygienické aspekty sú predmetom časti 3.Táto európska norma platí iba na spotrebiče zhotovenia A1, A2, A3, B1 a B2, ktoré sa definujú v kapitole 4.Táto európska norma platí pre všetky profesionálne spotrebiče na varenie a pečenie, pri ktorých sa na prípravu pokrmov a nápojov využíva plynné palivo.Na vyjadrovanie tepelných charakteristík spotrebičov sa používajú výhrevnosť (Hi) a nižšie Wobbeho číslo (Wi).Informatívna príloha C uvádza zoznam hlavných typov spotrebičov, ktoré patria do predmetu tejto normy.