Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN ISO 9233-1

STN EN ISO 9233-1

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN ISO 9233-1
Validity: Valid
Number of pages: 26
Language:
EN
Paper: 14,10€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 12,69€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 14,10€
c) With ability to print and copy (printscreen) 18,33€
Slovak title Syr, syrová kôra, tavený syr. Stanovenie obsahu natamycínu. Časť 1: Metóda molekulárnej absorpčnej spektrometrie použiteľná na syrovú kôru (ISO 9233-1: 2018)
English title Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind (ISO 9233-1:2018)
Release Date: 01. 11. 2018
Date of withdrawal:
ICS: 67.100.30
Sorting character/National clasification code 57 1105
Level of incorporation: idt EN ISO 9233-1:2018, idt ISO 9233-1:2018
Official Journal 10/18
Amendments
Replaced by:
Repleces: STN EN ISO 9233-1:2013-10 (57 1105)
Note in Official Journal:
Subject of the standard: This document specifies a method for the determination in cheese rind of natamycin mass fraction of above 0,5 mg/kg and surface-area-related natamycin mass of above 0,03 mg/dm2. NOTE It is possible that the method is suitable for detecting migration of natamycin into the cheese.
Preview: Náhľad normy (PDF)