Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 9233-1

STN EN ISO 9233-1

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 9233-1
Platnosť: Platná
Počet strán: 26
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 14,10€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,69€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€
Slovenský názov: Syr, syrová kôra, tavený syr. Stanovenie obsahu natamycínu. Časť 1: Metóda molekulárnej absorpčnej spektrometrie použiteľná na syrovú kôru (ISO 9233-1: 2018)
Anglický názov: Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind (ISO 9233-1:2018)
Dátum vydania: 01. 11. 2018
Dátum zrušenia:
ICS: 67.100.30
Triediaci znak: 57 1105
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 9233-1:2018, idt ISO 9233-1:2018
Vestník: 10/18
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN EN ISO 9233-1:2013-10 (57 1105)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies a method for the determination in cheese rind of natamycin mass fraction of above 0,5 mg/kg and surface-area-related natamycin mass of above 0,03 mg/dm2. NOTE It is possible that the method is suitable for detecting migration of natamycin into the cheese.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)