STN ISO 3100-2
Name: | STN ISO 3100-2 |
Validity: | Withdrawn |
Number of pages: | 12 |
Language: |
SK
|
Paper: | 9,70€ |
Electronic version |
a) Only read (without ability to print and copy)
8,73€ b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 9,70€ c) With ability to print and copy (printscreen) 12,61€ |
Slovak title | Mäso a mäsové výrobky. Odber vzoriek a príprava analytických vzoriek. Časť 2: Príprava analytických vzoriek na mikrobiologické skúšanie |
English title | Meat and meat products. Sampling and preparation of test samples. Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination |
Release Date: | 01. 01. 1999 |
Date of withdrawal: | 01. 02. 2006 |
ICS: | 67.120.10 |
Sorting character/National clasification code | 57 6020 |
Level of incorporation: | idt ISO 3100-2:1988 |
Official Journal | 01/99 |
Amendments | |
Replaced by: | |
Repleces: | |
Note in Official Journal: | |
Subject of the standard: | Táto časť ISO 3100 určuje všeobecné pokyny a špecifikuje postupy, ktorými sa treba riadiť pri odbere laboratórnych vzoriek mäsa a mäsových výrobkov. |