STN ISO 3100-2
Označenie: | STN ISO 3100-2 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Mäso a mäsové výrobky. Odber vzoriek a príprava analytických vzoriek. Časť 2: Príprava analytických vzoriek na mikrobiologické skúšanie |
Anglický názov: | Meat and meat products. Sampling and preparation of test samples. Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination |
Dátum vydania: | 01. 01. 1999 |
Dátum zrušenia: | 01. 02. 2006 |
ICS: | 67.120.10 |
Triediaci znak: | 57 6020 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 3100-2:1988 |
Vestník: | 01/99 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 3100 určuje všeobecné pokyny a špecifikuje postupy, ktorými sa treba riadiť pri odbere laboratórnych vzoriek mäsa a mäsových výrobkov. |