STN EN ISO 34101-2
Označenie: | STN EN ISO 34101-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 34 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 17,20€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
15,48€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 17,20€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 22,36€ |
Slovenský názov: | Udržateľná a sledovateľná produkcia kakaa. Časť 2: Požiadavky na výkonnosť (vo vzťahu k ekonomickým, spoločenským a environmentálnym aspektom) (ISO 34101-2: 2019) |
Anglický názov: | Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.140.30 |
Triediaci znak: | 46 2605 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 34101-2:2019, idt EN ISO 34101-2:2020 |
Vestník: | 11/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable. NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans. Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101-1 or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |