STN EN ISO 20976-2
Označenie: | STN EN ISO 20976-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 36 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 17,20€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
15,48€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 17,20€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 22,36€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinového reťazca. Požiadavky a usmernenia na vykonávanie záťažových skúšok potravinárskych výrobkov a krmív. Časť 2: Záťažové skúšky inaktivačného potenciálu a kinetických parametrov (ISO 20976-2: 2022) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022) |
Dátum vydania: | 01. 02. 2023 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 1001 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 20976-2:2022, idt ISO 20976-2:2022 |
Vestník: | 01/23 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies protocols for conducting microbiological challenge tests for growth studies on vegetative and spore-forming bacteria in raw materials and intermediate or end products. The use of this document can be extended to yeasts that do not form mycelium. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |