STN EN 15634-5
Označenie: | STN EN 15634-5 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 20 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 5: Horčica (Sinapis alba) a sója (Glycine max). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA vo varených párkoch a klobásach metódou PCR s priebežnou analýzou |
Anglický názov: | Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR |
Dátum vydania: | 01. 01. 2024 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30, 67.120.10 |
Triediaci znak: | 56 0131 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 15634-5:2023 |
Vestník: | 12/23 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN P CEN/TS 15634-5:2016-12 (56 0131) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya). |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |