STN 56 0146-3
| Označenie: | STN 56 0146-3 |
| Platnosť: | Platná |
| Počet strán: | 12 |
| Jazyk: |
CS
|
| Listinná verzia: | 2,80€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
2,52€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 2,80€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 3,64€ |
| Slovenský názov: | Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie vlhkosti |
| Anglický názov: | Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of moisture content |
| Dátum vydania: | 16. 01. 1984 |
| Dátum zrušenia: | |
| ICS: | 67.060, 67.180.10 |
| Triediaci znak: | 56 0146 |
| Úroveň zapracovania: | |
| Vestník: | 03/85 |
| Zmeny: | |
| Nahradzujúce normy: | |
| Nahradené normy: | |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: |