STN 57 0107-4
Označenie: | STN 57 0107-4 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 8 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 1,90€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
1,71€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 1,90€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 2,47€ |
Slovenský názov: | Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu tuku |
Anglický názov: | Test methods for natural and processed cheese. Determination of fat content |
Dátum vydania: | 16. 01. 1984 |
Dátum zrušenia: | 01. 03. 2006 |
ICS: | 67.100.20, 67.100.30 |
Triediaci znak: | 57 0107 |
Úroveň zapracovania: | |
Vestník: | 07/84 |
Zmeny: | Zmena *1 V 06/01 |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |