Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. STN EN ISO 1854

STN EN ISO 1854

Back

Electronic version (pdc file)

Add to Cart
Name: STN EN ISO 1854
Validity: Withdrawn
Number of pages: 20
Language:
SK
Paper: 14,10€
Electronic version a) Only read (without ability to print and copy) 12,69€
b) Without ability to print, with ability to copy (printscreen) 14,10€
c) With ability to print and copy (printscreen) 18,33€
Slovak title Srvátkový syr. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1854:1999)
English title Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:1999)
Release Date: 01. 11. 2001
Date of withdrawal: 01. 02. 2009
ICS: 67.100.30
Sorting character/National clasification code 57 0113
Level of incorporation: idt EN ISO 1854:1999, idt ISO 1854:1999
Official Journal 10/01
Amendments
Replaced by: STN EN ISO 1854:2009-02 (57 0013)
Repleces:
Note in Official Journal:
Subject of the standard: Táto medzinárodná norma určuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu tuku srvátkového syra.