Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 1854

STN EN ISO 1854

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 1854
Platnosť: Zrušená
Počet strán: 20
Jazyk:
SK
Listinná verzia: 14,10€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,69€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€
Slovenský názov: Srvátkový syr. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1854:1999)
Anglický názov: Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:1999)
Dátum vydania: 01. 11. 2001
Dátum zrušenia: 01. 02. 2009
ICS: 67.100.30
Triediaci znak: 57 0113
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 1854:1999, idt ISO 1854:1999
Vestník: 10/01
Zmeny:
Nahradzujúce normy: STN EN ISO 1854:2009-02 (57 0013)
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: Táto medzinárodná norma určuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu tuku srvátkového syra.