STN EN 12396-3
Označenie: | STN EN 12396-3 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu. Časť 3: Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda |
Anglický názov: | Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues. Part 3: UV spectrometric xanthogenate method |
Dátum vydania: | 01. 11. 2002 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.050 |
Triediaci znak: | 56 0025 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12396-3:2000 |
Vestník: | 10/02 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európska norma špecifikuje UV spektrometrickú metódu pre stanovenie nízkych hladín rezídia dithiokarabamátových a thiuramdisulfidových fungicídov ako xanthogenátu. |