STN EN ISO 11747
Označenie: | STN EN ISO 11747 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 13 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Ryža. Stanovenie tvrdosti ryžových zŕn po varení. Metóda s pretláčaním (ISO 11747: 2012) |
Anglický názov: | Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2012 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1122 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 11747:2012, idt EN ISO 11747:2012 |
Vestník: | 11/12 |
Zmeny: | Zmena A1 V 07/18 |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |