STN EN ISO 7973
Označenie: | STN EN ISO 7973 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Obilniny a mleté výrobky z obilnín. Stanovenie viskozity múky. Metóda s amylografom (ISO 7973: 1992) |
Anglický názov: | Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992) |
Dátum vydania: | 01. 05. 2016 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1080 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 7973:1992, idt EN ISO 7973:2015 |
Vestník: | 04/16 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |